Människor eller Gudar?

Människor är ett fascinerande släkte. En del tror knappt att de kan stiga upp ur sängen andra ser GUD eller vad man nu tror på som en av sina anställda. I mitt arbete träffar jag på dessa olika typer av människor väldigt ofta men i min privata sfär försöker jag hålla mig ifrån båda typerna. Jag trivs helt enkelt bäst med människor som vet att de kan saker och ser en utmaning i saker som de inte kan. Människor som tillåter att alla är olika, alla behöver inte tänka som jag.

Häromdagen så dök det upp en människa i privatlivet som jag har hälsat på några gånger tidigare. Det var nog tur det för annars hade jag inte vetat vem personen var. För vi kan lugnt säga att jag skälldes ut efter noter, kryddat med lite förtäckta hot. Allt baserat på rykten, falska anklagelser blandat med egna lite annorlunda reflektioner.
Jag undrar hur en människa tänker när man beter sig på detta sätt, man bryr sig inte om att kontrollera vad som är sanning eller dikt.

Tyvärr är det inte den enda gången som en människa med GUD (eller vad man nu tror på) som sin anställd som kommer leta efter möjligheter att visa sin egna storslagna makt.
Men de kan inte räkna med mig som en av sina undersåtar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s