Otrogen?

För några dagar sedan skrev jag om MB A-class en bil som jag gillade skarpt. Men nu sitter jag med en bil som jag inte alls vill lämna ifrån mig om någon dag. Mitt hjärta vacklar, sömnsvårigheter och kraftiga koncentrations problem har drabbat mig. Orsaken är den hyrbil som vi har medans ”pnutte” får lite ny färg, En Mercedes C-class, diesel med automat. Jag föll som en fura!
Är det tillåtet med bigami i bilvärlden? För jag vill köra Saab men också njuta av en MB C-class i cupeutförande…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s