Vinter adjö!

Nu har det blivit dags att plocka undan vinterkläderna. Tänkte putsa upp skor och kängor innan de ställs in i garderoben. Plötsligt hade jag gått över 10 par skor med skokräm eller mockaborste. Nej det är inte mina skor allihopa utan det blev de skor som just nu fanns i hemmet. Några av dem var även vår/sommarskor. Även mina skinnhandskar fick sig en vårdomgång.

För ett tag sedan bytte jag även till sommardäck på bilen. Tyvärr så har de bara blivit liggandes i garaget men nu har jag påbörjat rengörningen av dem också. Det är något visst att ta fram rena snygga hjul när det är dags att byta igen. Arbetet känns lite lättare då!

Vi har även hunnit med en påskmiddag hos min mamma. Passade på att ta en liten promenad mellan maten och kaffet. Tog med oss hunden och gick ner till sjön. Hunden sprang glatt rakt ut i vattnet och tyckte vi skulle följa efter. Men det kändes inte som att badsäsongen har börjat riktigt. Ska jag vara ärlig är det knappt den börjar överhuvudtaget det är ju kallt… Bjuder på en strandbild och hoppas att det torkar upp tills det blir sommar på riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s