Det hemliga inköpet…

För en tid sedan så visade jag en suddig bild på mitt senaste verktygsinköp. Nu har jag provat den på våra köksluckor. Japp det är en Makita slipmaskin BO 4565. Är väldigt nöjd med den, nu kanske mina tidigare referensramar inte är så mycket att komma med, men den känns betydligt bättre en den biltema och Bosch slip som ligger i garaget. Boschen skakar mest i handtaget och minst på slipplattan (hade gärna fått vara tvärt om). Biltema moddelen tappar slippappret så fort den ska jobba.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s