I dag hände det! 11 par kvar…

Eftersom jag behöver ett par ”fin” skor har jag letat efter olika skor som skulle passa. I drömmarna har jag köpt fina Crockett & Jones skor för stora summor pengar för att i nästa sekund inse att det i värsta fall blir något från skopunkten.
Idag gick jag ocm min älskade på stan för att leta efter skor till oss båda. Vi hann nog besöka de flesta butiker utan att hitta något. När vi var på väg att ge upp kom älsklingen på att det nog fanns en ny skoaffär lite i utkanten av centrum. Vi gick dit och tittade. DÄR PÅ HYLLAN STOD MINA BLIVANDE SKOR! Tyvärr fel storlek och pris. Men en hjälpsam expedit fixade rätt storlek, priset var dock kvar… Men efter en hård men kort förhandling där jag har lovat att inte berätta vad de kostar, födelsedagspresent i förskott och att återbetala till sparkontot så fick jag köpa dem! Gissa om jag är stolt! Mitt första par randsydda Engelska kvalitetsskor.

Kartong med godsaker…

Självklart får man med förvaringspåsar till dyrgriparna

Texten säger allt!

Visst är de fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s