Klockfiness…

Jag så ett barnprogram för många år sedan där en flicka hade en klocka som hon kunde stanna tiden med och sedan själv ordna till det som behövdes. Jag känner att jag behöver en sådan klocka just nu! Det känns som om listan på saker som MÅSTE göras bara blir längre och längre.
När jag kollade vad klockan var i fredags kändes det som om jag hade en sådan. Jag hann med att göra mååååånga saker på förmiddagen utan att klockan rörde sig en endaste minut… Tyvärr visade klockan i bilen en annan tid än min. Den stämde dessvärre överens med vad ett viktigt lunchmöte (min älskade) också tyckte! Tänk om jag hade missat det!
Så 60kr fattigare visade även min klocka samma tid som alla andras.
Fast tänk om man kunde stoppa tiden vad skulle ni göra då?
Klocka utan tidsstopp funktion…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s