Solen skiner!

Nu börjar jag komma lite mer i balans. Ett bra tecken på det måste nog vara mitt senaste inköp, eller egentligen min senaste uthämtning, för det var flera veckor sedan jag beställde dessa. Ett par nya skoblock! Okej jag vet jag har redan ett antal, men de nya fina skorna som inhandlades till bröllopet ville också ha ett par egna lika fina skoblock.

Eftersom skorna har ett hemligt pris kan jag i alla fall säga att skoblocken kostar endast 495kr. För ungefär samma summa kan jag köpa 3 par skor på Skopunkten om man nu vill det. Men där är det sluthandlat för min del.

Eftersom jag nu är mera i balans tänkte jag att bilen skulle bli det också. En tur genom den vanliga tvätten och sedan dammsugning och fönsterputs innan bilen skulle iväg på en tur till den kungliga huvudstaden för att vara med på ett gemensamt födelsedagsfirande för 5 personer. Tanken var väldigt bra men redan efter första stationen sprack hela planeringen. När man sitter i bilen och ser tvättborstarna fara förbi utmed sidorna på bilen känner jag mig lugn så även denna gång. Men ett kraftigt ryck i bilen fick mig att känna en viss oro. Så fort jag kom utanför tvätthallen stannade jag för att se vad som hade hänt.

En del av bakre kofångaren hade lossnat från bilen och stack ut cirka 1 dm från bilen. Tillbaka till kassan för att klaga. Chefen kom ut och inspekterade, hon hade aldrig sett något liknande! Rutinen för sådana här händelser är opartisk besiktning(motormännen) som avgör om det är tvättens fel eller inte. Hon var väldigt tveksam till om tvätten hade kunnat lossa den om den satt fast från början. Då började min gärna snurra, det var ju samma sida som nyss blev omlackad. Tänk om de hade misslyckats vid återmonteringen? En nervös tur till lackverkstaden som tittade på det hela och säger oj här har vi satt ihop grejerna på fel sätt kan du lämna in bilen på tisdag? Det ska bli skönt när det är klart!

Solen skiner för fullt ute och trots alla små motgångar skiner faktiskt solen även inne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s