Gratis är inte alltid gott!

Nu tänker jag inte på grönsaker även om jag har svårt att känna det goda i dem, fast de är gratis. Nej det är mera sajten där denna blogg huserar. Tekniska problem, svårt att hålla vad de lovar samt helt obefintlig information har fått mig att tröttna rejält på dem.
Nu letas det andra lösningar! webbhotell, PHP, ASP, domännamn, mysql och många fler konstiga ord har tröttat ut min hjärna under några dagar. Men säkert är att bloggen kommer lämna denna plats. Självklart kommer jag informera er var jag tar vägen.
Så håll utkik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s