Förbjuden frukt?

Hur är detta möjligt, En VOLVO på denna blogg?
När man hela dagarna pratar vikten av att vara flexibel och försöka se saker från andra synvinklar måste man själv leva efter den devisen. Så här kommer en länk till en volvoblogg!

Själva bilen säger mig inte så mycket men känslan bloggen förmedlar är lite magisk. Det är precis så jag skulle vilja ha det med min ”gammelbil” om jag någon gång köper en. En Volvo 242 från 75 finns i familjens närhet. 2 ägare, underbart skick, undanställd varje vinter och köres några mil varje sommar.
Tänk om det hade varit en SAAB då hade jag tältat brevid den varje natt på sommaren…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s