Vad står i trädgården och skäms…

Okej det är inte den senaste modell av gräsklippare som vi har, men den har gjort sitt jobb. Tankarna på att byta ut den har funnits ett par säsonger fast vi har alltid skjutit på det till nästa år, då köper vi en ny!
I kväll blev det tydligen nästa år. Handtaget lossnade från chassit på grund av rost…
Nu ska man inte tro att den gick sönder utanför garaget när allt var färdigklippt. Nej självklart när ungefär hälften av gräsmattan var kvar. Efter några väl valda ord var det bara att gå och hämta handjagaren… Hade glömt bort att gräsmattan består av 8 fotbollsplaner så man blev lite varm av att klippa med handjagaren.
Nu är det bara att leta efter en ny klippare. Hjärtat säger robotklippare från Husqvarna. Plånboken säger en klippare från rusta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s