Dax för en liten uppdatering

Nu är det en vecka sedan jag gjorde något inlägg, så det börjar bli dax igen. Veckan som gått har jag haft ett ”konsultuppdrag”, jag har byggt en trappa hos min frus syster. Nu var jag inte själv utan hade väldigt god hjälp av deras pappa. Ingen av oss hade byggt en
liknande trappa förut och ritningen bestod i en bild utklippt från någon tidning.
Ta bort den gamla trappen och gräva två hål kändes som en bra början.
Ett stort antal koppar kaffe senare fanns det en färdig trappa på plats.

Jag hoppas att de är nöjda med den!

På vår egen renovering har det alltså varit lite stiltje några dagar, men nu är vi igång igen. Eller vi och vi…. mera min älskades pappa som inte fick vila efter trappbygget utan komma hem till oss och hjälpa till med fasaden. Själv är jag lite höjdrädd!

Nu börjar vi dock att närma oss nivåer som jag klarar av om jag stålsätter mig. Det känns väldigt skönt att det bara är det lila kvar som synes på bilden. Snart kan jag säga fasaden är klar!

Om ni undrar hur man kan måla ett hus lila så håller jag med, det var föregående ägare som gjorde det. Fast min frus dotter tyckte faktiskt att den lila färgen var snyggare än den gula originalfärgen…

Själv tycker jag att den gråa är absolut snyggast. Lite kul är att den som byggde huset målade det gult, ägare nummer 2 målade det lila och ägare nummer 3 målar det grått. Alla har satt sin prägel på huset! Fast håll med om att den gråa färgen är snyggast!

1 tanke på “Dax för en liten uppdatering

  1. Pingback: Makita skruvdragare | sjukopparkaffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s