Det kunde vara jag som skrev..

http://thedronesclub.wordpress.com/2011/09/08/att-gora-upp-med-slit-och-slangmentaliteten/

Men nu var det inte jag, utan någon som kallar sig för Mats Flördeg. Jag känner inte honom utan läser bara hans inlägg på bloggen The drones club.
Det är inte alltid som jag tycker likadant, men det är trevlig läsning och man kan vidga sina vyer vilket inte är fel.

Denna gång håller jag dock med honom fullt ut! Man erövrar ett område i taget. Min garderob har stegvis förvandlats från svarta t-shirts med firmatryck och ICA maxi blåjeans med skopunktens billigaste lofer till att idag innehålla en större mängd skjortor, bättre skor (till och med randsydda) samt olika modeller av byxor i olika tygsorter. Det är inte top of the line, utan kläder i bättre kvalité som sakta men säkert börjar hitta in i min garderob.

Kvalitet kostar i inköp men jag inbillar mig att jag tjänar på det i längden samt att jag får en underbar känsla inombords när jag tar på mig något som jag tycker om samt behåller färg och form under plaggets livslängd.

2 tankar på “Det kunde vara jag som skrev..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s