Så mycket att göra, så lite tid kvar….. eller?

Jag vill inte på något sätt raljera över människors trosuppfattning. Vad jag tror på och hur jag utövar det är min personliga sak. Det är helt okej att vara kristen, katolik, muslim eller ateist. Bara du själv har valt och det är din övertygelse. Men när det går till överdrift som att förutspå domedagen och att det är försent för att kunna räddas. Nja då kan jag inte göra annat än att småle åt saken.
Nu är den Amerikanske pastorn Harold Camping igång igen. Nu är det fredag den 21oktober som allt går åt pipan. Det var bara domedagen som var den 21 maj, dagen då de rättfärdiga blev utvalda. Så nu är det kört med andra ord.
Fast personligen skulle jag nog vilja vara med när Harold kommer till Sankte Per och knackar på. För om man kan få problem med en liten vit lögn, tänk vilka problem man måste få när man försöker lura alla människor på jorden…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s