Host host……snörvel

Viken vecka! Har varit helt utslagen, så det enda blogg inlägget blev det om Steve Jobs. Har inte orkat med något mer på hela veckan. Men nu börjar det bli ordning på torpet igen. Tänkte summera ihop veckan i detta inlägg istället.

Ny iPhone, ingen 5a som många hade hoppats på utan istället en 4s. Personligen tycker jag den verkar helt okej. Den kommer sannolikt införskaffas i början av nästa år. 
Hoppas att det då har kommit svenska till Siri, då tror jag vi har en topp telefon för mig. För dem som inte såg presentationen klicka här för att se den.

Det var också ett 25års jubileum i veckan! Det var nämligen så länge sedan SAAB gjorde sin historiska rekordkörning på Talladegabanan. Tydligen gjordes en liknande körning tio år senare men den har jag nog tyvärr missat… En liten artikel om rekordkörningen kan ni läsa i tidningen Klassiker.

En annan tråkig händelse denna vecka är att mitt tangentbord skaffade sig en närgången kontakt med min kaffemugg… Det är tydligen inte samma sorts java i datorn som i kaffemuggen. Så nu har jag ett tangentbord som ibland inte kan skriva bokstaven p eller göra ett backsteg…
För de som har ett bra minne känns denna händelse lite bekant. För ett antal månader sedan tappade jag mobilladdaren i kaffemuggen också.  Tror det är dags att leta efter muggar med tätslutande lock som inte läcker när man slår omkull dem.

Vadå inte ha kaffemugg på skrivbordet??????????  Det var det dummaste jag har hört!

2 tankar på “Host host……snörvel

  1. Fredrik, Fredrik oh, Fredrik, jag är inte ett dugg förvånad över kaffet i tangentbordet med tanke på att jag vid mitt besök hos dig genast kunde peka ut just din arbetsplats med ledning av antalet kaffemuggar på bordet… det borde snarare vara ett dagligt problem för dig med kaffe i datorn också 🙂

  2. Det lär för övrigt gå ganska bra att köra vanliga mekaniska sladdanslutna tangentbord i diskmaskinen… har inte provat men som sagt ska det tydligen inte vara några större problem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s