Vilken helg!

Vi har fått igång vår kamin i huset. Den har stått still sedan i våras p.g.a. en icke fungerande pelletsmatning. Men skam den som ger sig efter lite nya verktygsinköp fick jag fart på kaminen. Nu var det inga exotiska verktyg som införskaffades utan helt vanliga enkla led och blocknycklar från Biltema.

Något annat mer exotiskt som införskaffades denna helg var nya iPhone 4s!
Så nu har båda jag och min älskade fru varsin ny telefon. Lite pyssel innan alla appar, musik, kontakter och inställningar kom över i den nya. Men nu finns allt det gamla i den nya samt lite mer nyheter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s