Meeting in Copenhagen

Då börjar denna vecka gå mot sitt slut. Många har varit lediga eftersom det har varit höstlov från skolorna och det har märkts vid kontakterna med näringslivet. Det är flera gånger som jag har fått svaret, nej han är ledig, det är lov i skolan!
Själv hade jag tänkt att ta några dagar ledigt i början på veckan, men pappren på skrivbordet och förberedelserna till Köpenhamn var av en annan åsikt.
Kl 8 på onsdagsmorgonen gick tåget mot Köpenhamn. Jag och min närmaste chef hade förmånen att vara våra representanter i ett europeiskt möte. Det känns bra när man inser att vi ligger i framkant jämfört med våra andra europeiska kollegor. Men självklart kan vi lära oss mycket av dem i alla fall. Själv har jag fått i uppgift att skriva ner mitt arbetssätt och vidarebefordra till England som funderar på att starta ett projekt med det som grund. Flera andra länder visade också intresse för det. Det känns bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s