Katastrof på jobbet!

En dramatisk rubrik! Men det är ingenting jämfört med hur verkligheten var…

När jag kom som nummer 2 till jobbet såg jag min kollega stå vid elcentralen. Några lampor lyste men inte alla så jag räknade snabbt ut att det måste vara en säkring som hade löst ut. Kollegan bekräftade mina misstankar och letade vidare efter den trasiga proppen. Själv hängde jag av mig ytterkläder och försökte starta datorn, men gissa vad som också gick på den trasiga säkringen! Nu blev det jobbigt, utan min dator kan jag inte arbeta. För att återfå lugnet bestämde jag mig genast för att hämta en kopp kaffe.

Det är nu som jag inser vidden av den trasiga säkringen. Kaffemaskinen går också på den! Plötsligt var vi två väldigt fokuserade tekniker i elskåpet. Min kollega mumlade något om vad som var viktigast på jobbet. För att skynda på felsökningen bestämde vi oss för att gå till en annan avdelning för att be om allmosor (kaffe) Stärkta av detta samt ytterligare en kollegas ankomst gjorde att vi hittade den trasiga säkringen och sim sala bim fungerade allt igen inklusive kaffemaskinen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s