Fars Dag

Det är säkert många pappor som har fått en present, tårta eller bara en fin teckning av sina barn. Jag tror nog de flesta håller med mig när jag säger att det inte är själva presenten som är det viktigaste utan att man får känna banden mellan varandra.

Men detta inlägg är inte till för dessa pappor. Utan för de pappor som längtar efter att få höra ifrån sina barn. Pappor som av olika anledningar inte längre får finnas i sina barns liv. Jag är själv helt övertygad om att barn behöver kontakt med båda sina föräldrar, och inte bli brickor i ett spel där det gäller att såra den andra föräldern så mycket som möjligt. Visst det låter konstigt att vi i Sverige 2011 inte har kommit längre i denna fråga men tyvärr är detta ett faktum.

Vi får hoppas att det ser bättre ut nästa år. Då kanske man får ett sms i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s