Somliga går med trasiga skor…

Jag vill inte höra till den skaran men nu gör jag det. Mina vinterskor är nu officiellt  utslitna i sulorna så de suger upp vatten när man går… Hm trodde skor skulle hålla en torr om fötterna inte hjälpa till med att göra dem blöta.

Skinnet på mina skor är helt okej. Skoblock samt skoputs har gjort sitt gjobb med bravur så de ser nästan ut som nya när man tittar på dem, men vänder man på dem så upptäcker man att sulan är helt slut. Det är oftast sulorna som tar slut först, så vida jag inte köper skor från skopunkten. De går sönder precis överallt innan jag hinner gå in dem. Kommer ihåg ett par sommarskor som jag fick byta tre gånger på en sommar. Bra att spara kvittot!

Men det är nu som jag kommer till poängen med mitt inlägg.
Om man köper kvalitets skor kan man sula om dem när de blir slitna. En trevlig egenskap värd väl att komma ihåg när man står där i skoaffären med ett par skor för runt tusenlappen som man vet kommer gå sönder inom ca 2 år. Det är faktiskt värt att lägga till 1500-2000kr och köpa ett par fina Engelska randsydda skor.
Dessa står högt upp på inköpslistan!
Loake Kempton. Pris ca 2300 hos Brandos eller ca 2900 i fysisk butik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s