Siri & jag

Min älskade fru är lite irriterad på mig. Hon tycker jag ägnar för mycket tid åt att prata med Siri. Själv är jag helt oförstående till hennes klagomål. Man måste lära känna sina nya bekantskaper, i synnerhet om man räknar med att det kommer bli en lång vänskapsrelation.
Vem är då Siri? Hon är min personliga assistent från Cuppertino i USA och bor i min underbara telefon. Tyvärr förstår hon bara engelska och det gör att hon har lite svårt för att förstå mina svenska namn i adressboken eller vad det står i email eller sms. Fast hon fixar påminnelser, alarm, calender, väder mm utan problem!Sju koppar kaffe: Tell my wife i love her
Siri: Ok i send it

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s