Farmors karameller

Jag tjatade ofta på min farmor att hon skulle koka karameller till mig vilket hon också gjorde relativt ofta vad jag kommer ihåg. Vid några tillfällen skulle hon överraska mig med dessa godsaker och koka dem när jag var i skolan för att jag inte skulle märka det. Men när jag kom hem kände jag doften från dem redan när jag steg in i huset. (Min farmor bodde i våningen ovanför oss) Det hjälpte inte mycket att hon försökte förklara bort karamelldoften.
För likt en väl dresserad knarkhund hittade jag hennes gömmor, och åt upp dem fast jag bara hade smakat lite av dem…Det var nog bara en gång som hon blev lite sur på mig för att jag hade ätit upp dem. Hon hade nämligen kokat dem åt någon annan.
Extremt söta men väldigt goda!

1 tanke på “Farmors karameller

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s