Julafton & Julklappar

Idag känns det nästan lite tomt. Så mycket funderande, planerande och logistiskt tänkande under de senaste veckorna och så är allt över. Nåväl julaftonen förflöt på ett bra sätt. En lugn och harmonisk frukost med familjen. Sedan fördelades tiden mellan våra släktingar på två olika platser innan vi till sist kunde krypa ner i vår sköna säng.

Men vad fick jag i mina paket under granen?Strumpor i ull, tänk att tomten läser min blogg!Tomten passade även på att ge mig en egen tvättpåse till mina strumpor. Så förhoppnings vis kommer jag numera ha sten koll på dem. Lite böcker att läsa, båda böckerna ligger väldigt högt upp på min önskelista så jag blev väldigt glad över dem. Trots att den ena boken heter ”you are not so smart”. Den andra boken är ett måste i mitt biblotek. Är man mac fanatiker så är man…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s