Vissa stunder vill man bara glömma!

Jag tror att vi alla har råkat ut för saker som fått oss vilja försvinna från jordens yta. Igår eftermiddag var jag med om en sådan händelse som åskådare.
Det var nämligen dax att tvätta bilen, okej det har varit det ett tag men igår skulle det ske! En tur till den vanliga macken visade att det var fler än vi som hade tänkt tanken. Kön var lång men vi köpte en tvättbiljett och väntade lydigt på vår tur.  Sakta sakta rullade vi framåt i kösystemet.

När det blev dags för bilen framför oss att köra in i tvätthallen hoppade föraren ut och slog in koden till automaten. I ungefär samma ögonblick slog bildörren igen och jag noterade att bilen blinkade till en gång. Sekunden senare förstår jag på förarens kroppsspråk och ordval att nycklarna är kvar inne i bilen…

Efter en stund kommer stationschefen och erbjuder dem som står i kön att köra runt och backa in i tvätthallen. Problemet är att man inte kommer få någon avfettning på sitt tvättprogram. Jag avböjde, det fick bli en tvätt nu på morgonen istället. Denna gång utan några missöden.En nytvättad ”pnutte”

1 tanke på “Vissa stunder vill man bara glömma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s