2011 vart tog du vägen? (del2)

Även om året 2011 har gått fort så känns det länge sedan det var sommar. Så vi börjar del två med

Juli
Fortsatt husrenovering… Några bilder får illustrera Fast vi tog en vecka ledigt från vår renovering. Gissa vad vi gjorde då?Byggde en ny trappa i den kungliga huvudstaden!

Augusti
Vår efterlängtade bröllopsresa gick till London. Precis när kravallerna bröt ut där. Vi såg dock inte så mycket utav det hela. Några utbrända affärer när vi gick på en marknad i ett drabbat område och väldigt mycket poliser på gatorna. Musikalen Lejonkungen var lika fantastisk som utlovat. Självklart gick vi en runda på sko & klädgatan framför alla andra Jermyn Street. Inga skor men en del andra inköp av fin kvalité införskaffades.
På hemmafronten såg vi Eric Nordevall II´s jungfruresa, åkte en tur med ångbåt på sjön Sommen och körde bilen till verkstaden 7ggr på denna månad…

September
Var på tjänsteresa till Tyskland och gick i Alperna samt åkte båt på Bodensjön. Såg tyvärr bara slottet Mainau på håll och besökte ett stenåldersmuseum, vilket faktiskt var roligt.
Jag länkade till ett inlägg på The Drones Club och utan att jag visste om det  hamnade jag i deras kommentarflöde med länk till mitt inlägg. Besöksrekordet på min blogg från den dagen står sig fortfarande ohotat.

Oktober
Steve Jobs lämnade oss dagen efter att iPhone 4s presenterades i Cupertino. En person som jag inte kände överhuvudtaget men som har haft ett väldigt stort inflytande på mitt liv. Känslan av att ha en telefon och dator som fungerar och är logisk att använda lyser klart på min himmel när jag får välja. Tack för det Steve!
Min rygg tackade mig för att jag inte har tagit hand om den som man ska genom att låsa sig och värka något hemskt. Det har blivit många resor till kiropraktorn sedan dess men vilken stor skillnad det är på min rygg nu. I slutet på månaden när iPhone 4s släpptes i Sverige införskaffade familjen så klart var sin ny Iphone.

November
Ny tjänsteresa, denna gång till Köpenhamn för att utbyta tankar och idéer med mina Europeiska kollegor. Tittade ut vilka nya skor jag skulle vilja köpa, men de är inte införskaffade ännu. Tyvärr en ekonomisk fråga då prislappen är lite hög. Kanske kan de inköpas i januari eftersom de är ca 1000 kr billigare i England. Började spela wordfued mitt person bästa för ett ord är234 poäng!

December
Vad är mer december än julförberedelser. Så även här, Traditionen med marsipanfigurer, pralin tillverkning o Farmors karameller tar tid. Så även allt annat julpyssel som julklappar och det årliga julbadet. Därför har det varit lite mindre med uppdateringar under denna tid men nu stundar 2012! Väl mött då.

Gott Nytt År!

1 tanke på “2011 vart tog du vägen? (del2)

  1. Hejsan,
    så härligt att ni har renoverat huset! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
    /Vendela

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s