2011 vart tog du vägen?

Vi skriver 30 december 2011idag. Hur är det möjligt? Det var nyårsafton i förrgår!

Men tittar man igenom bloggen ser man att det har ändå hänt lite under året. Så här kommer en resume av bloggen samt läget idag.

Januari
Skrev om mina förhoppningar om 2011. En del är avbockade och klara, andra i nästan samma status som förut. Däribland min personliga motion, men den blir en del av målen för 2012. En tjänsteresa som gjordes under januari resulterade i två europeiska projekt vilket börjar märkas nu på arbetsbördan. En ny tjänsteresa kommer ske under januari igen och det hela avslutas med en europeisk konferens under 2013.

Februari
Inga större händelser förutom i plånboken då vår bil  kämpade för att få ett högkostnadskort på verkstaden. Men vi fick inget!
Träffade min gamla klassföreståndare från mellanstadiet, det var kul även om hon inte kom ihåg precis just mig men vår klass kom hon ihåg.

Mars
Jag blir arg bara jag tänker på mars, någon/några roade sig med att repa upp hela sidan på bilen. Jag har inga bevis för vem som gjorde det men jag har väldigt kraftiga misstankar. Dessutom kom jag i konflikt med försäkringskassan, fick ta tag i ett problem som är varje förälders mardröm osv…

April

Många trevliga saker hände i april. Jag köpte mitt första par Engelska kvalitetsskor. Får fortfarande ett fånigt leende på mina läppar när jag använder dem. Väntar nu bara på par nr 2 förhoppningsvis kan jag få tillstånd att köpa dem på min tjänsteresa i januari. Det verkar som om man kan spara in någon tusenlapp på dem där. Vi hade en underbar hyrbil medan vår lackades om. Jag drömmer fortfarande om den!
Vi kunde också säga adjö till vintern som hade plågat oss vääääldigt länge. Med så många trevliga händelser under en månad så går det lättare att hantera mordhot som också hände under april månad.

Maj

Bröllopsklockorna ringde för fullt! Tänk vilken dag, helt fantastisk!
En dag som jag kommer minnas med glädje under resten av mitt liv. Tack ännu en gång till er alla som gjorde denna dag så underbar.
I slutet på månaden fick jag också tyvärr inse att jag kan vara väldigt envis och optimistisk då jag under några dagar levde under extremt hård psykisk press!

Juni
Husrenovering…. tror inte jag behöver säga mer. Alla som har hus vet vad jag talar om. Ett fasadbyte kan dra med sig otroligt mycket mer än vad man kan tänka sig.
Den gamla gräsklipparen tackade för sig så en ny klippo införskaffades. Tänk ett ryck i snöret så går den igång! den gamla var många ryck i snöret samt kanske lite skruvande innan den hoppade igång. Ett besök i en tvättautomat resulterade i att bakre kofångaren lossnade från bilen. Lackfirman hade missat att sätta fast den när de lackade om bilen. På jobbet var det stor flytt vi flyttade en våning ner och jag bytte rumskollegor.

Juli
till december får du läsa i del två som kommer publiceras i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s