någon minut eller en hel dag?

Nu har det varit några dagar med lite mindre tid för att skriva här på bloggen. Hus renovering tar tydligen tid. Arga snickarn med flera fixar till hus på bara en timme i tvsoffan men i verkligheten kan en timma bara försvinna för att fixa släpkärra och ta sig till ett byggvaruhus och leta reda på det man behöver.
Som exempel kan jag berätta att vi behövde införskaffa ett antal gipsskivor. Med tanke på vädret kändes det inte aktuellt att köra hem dem på släpkärra utan kapell. Bara leta reda på var man kan låna en sådan och sedan hitta en dag då både den och vi var lediga kan kan göra en tokig. Nu hittade vi en sådan i grannstaden och införskaffade våra gipsskivor. Samtidigt tänkte vi passa på att ta hem den takbit som fattades (se tidigare inlägg). Men kan man tänka sig den var slut! Vilken tur att det finns en till stad x antal mil åt andra hållet som har takskivor hemma.
Med andra ord det som tar någon minut i tv kan ta en hel dag i verkligheten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s