Kollegor

Jag har haft förmånen att jobba tillsammans med många trevliga människor de senaste åren. De flesta arbetar kvar på de arbetsplatser som jag har lämnat för ett ännu bättre jobb.

En intressant aspekt är spridningen på åldern. Någon har inte fyllt 30, andra är medelålders och någon har redan fyllt 65. Tack vare detta finns det alltid personer att fråga tillråds när man behöver, samtidigt som man får tillgång till ungdomlig hunger och lång livserfarenhet.
För en del människor jag möter är allt över 35 stenålder och kan inte kommunicera med andra på grund av det. Då känns det skönt att kunna berätta för dem att det fungerar alldeles utmärkt. Min kollega från Ludvika har gett mig många goda skratt och fantastiska livskunskaper som jag sannolikt inte har kunnat skaffa mig på annat sätt.
Samtidigt finns det andra som håller mig uppdaterad i elektronikvärden utanför det magiska Applet och ger mig precis lika goda skratt och bus som från Ludvika.

Nu blev detta ett långt inlägg på något som jag fick i ”julklapp” av en kollega men det får ni läsare ta. För tack vare er alla kollegor, ingen nämnd ingen glömd har jag ett underbart nätverk.

Vad var då julklappen som detta inlägg skulle handla om?
En liten plastgubbe!!!
Helt okej om man tar av sig glasögonen så man slipper se att de är Androids reklamgubbe. Men nu står den i mitt fönster på jobbet som en påminnelse om den mörka sidan som finns utan för iPhonevärlden. Jag säger bara att nu är det krig! Någon kollega kommer snart ha något annat på sitt skrivbord!

1 tanke på “Kollegor

  1. Pingback: Kontors makeover | sjukopparkaffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s