Min vecka!

Min aktivitet här har varit väldigt låg under denna vecka. Självklart finns det en orsak till det. Jag har varit i England med jobbet och för att spara min plånbok så har jag avaktiverat internet på min kära iPhone.
Vi lämnade hemmet kl 04:30 på söndagsmorgonen, kanske inte det mest optimala tiden att resa på men tyvärr är det lite bökigt att ta oss dit vi ska så vi var först framme kl 17:00 efter två flyg, en tågresa samt sista biten med Taxi.

Min power point presentation på engelska gick bra och vi hade några mycket intensiva dagar innan det blev dags att åka hem igen. Hemfärden behövde vi inte påbörja lika tidigt som dit färden men istället var jag hemma först kl 23:30. Det blev inte många timmars sömn innan klockan ringde för att gå till jobbet igen.

Det Engelska köket är väl inte känt för att vara det godaste, men vi har ätit god mat varje dag. Pomme verkar vara en stor favorit för det har jag ätit varje dag i fem dagar, en dag två!! gånger.Något annat som jag skrattade lite åt var smörpaketen som vi fick till frukosten. Det fanns en varning om att det innehöll mjölk…När vi kom till flygplatsen på hemresan firade man det Kinesiska nyåret genom att dela ut fortunecookies. Självklart var jag tvungen att ta en för att se vad som kommer hända.Så nu är det bara att vänta på en möjlighet som knackar på min dörr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s