Nya skor

För ca två månader sedan skrev jag om att ett par av mina vinterskor var slut och behövde kasseras. Nu har dess ersättare anlänt i ett paket från en trevlig butik på Jermyn Street i London. För det pris jag betalade är de helt okej men jag skulle nog vara lite reserverad om jag betalat deras ordinarie pris. Fast det är ju klart jag har fått en bättre sko än om jag hade handlat på skopunkten eller dylikt och nästan i samma prisklass så jag borde nog vara nöjd. Dessutom är de sköna att gå i fast de inte är ”ingångna” ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s