Längtan

20120131-174607.jpg
Nu är det inte brödet med samma namn som jag tänker på utan känslan som finns hos oss nu. Vår boxer box har tackat för lång och trogen tjänst som det brukar heta när någon går i pension. Ska jag vara helt ärlig så har det inte varit vare sig lång eller trogen tjänst. En bra bild på tvn har varit när boxen vill, villket inte alltid har varit när vi vill. Tiden den har varit hos oss är inte imponerande så när nu våra vägar skiljs är det inte med någon större sorg i hjärtat. Tyvärr har vi fått vänta länge på vår nya box, och ännu längre på att de ska komma och installera den. Men nu har vi ialla fall fått ett datum.
Plötsligt känner man sig som barn på julaftonen som väntar på tomten… Tänk kunna se kanalerna vi betalar för, en box som startar varje gång man trycker på on knappen och framför allt en bild som inte fryser… LÄNGTAN!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s