Lite pinsamt…

Häromdagen tog min älskade bilen in till den stora staden. Inget konstigt med det även om  jag kör till största delen. Det finns egentligen ingen anledning till att det har blivit så utan mera att jag gillar köra bil och mitt hjärta är inte lika förtjust i det. Den här gången råkade det sammanfalla med att bilen behövde tankas. Inga problem för mitt hjärta i vanliga fall men denna gång….

Med mitt bensinkort i högsta hugg närmade sig hjärtat automaten. In med kortet slå koden. piiiiiip Automaten spottar ut kortet, Nytt försök piiiiiip och kortet kommer ut igen.
Vad kan vara fel, fel kort, fel kod eller hemska tanke kortet spärrat?
Rätt svar: kortet spärrat! men inte av den anledning som de flesta tänker på… Jag hade fått ett nytt kort för några månader sedan med ny kod som sedan hade blivit liggandes på skrivbordet istället för att byta med kortet i plånboken. Någon var inte fullt så glad på mig för detta och jag håller med lite pinsamt är det att inte komma ihåg att byta kort när nya kommer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s