Ryska posten

20120208-211426.jpg
När jag gick i mellanstadiet hände det att vi lekte ryska posten. Det var lika spännande varje gång, skulle det bli klapp eller kanske en kyss och skulle jag bli den lycklige. Vad jag minns var det nog mest klapp men man var lika glad för det.
Nu har man passerat skolåren med god marginal och kyssarna kommer istället från underbara frun.
Ryska posten är utbytt mot svenska posten och klapparna har blivit brev. Men vad jag inte hade räknat med var hur breven hanteras, bilden visar ett brev som skulle innehålla 8 st ventilhattar till sommar & vinterdäcken. Gissa om det låg några kvar i kuvertet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s