Kontors makeover

En av mina trevliga kollegor har förfulat mitt kontor med en androidgubbe. (se här) Nu har jag äntligen kunnat hjälpa honom till en bättre gemenskap och arbetsmiljö. 
Jag hittade en sida som säljer anteckningsblock i utförande som en Iphone. Självklart var jag tvungen att beställa några samt vänlig som jag är skänka ett till honom.  Nu är jag inte inredare i klass med Simon & Thomas men även en amatör som jag såg vilken skillnad det blev på hans kontor med blocket på skrivbordet. 
Det blev en känsla av kvalité, funktion, användarvänlighet och en känsla av intressant design i rummet. Tänk vad lite som behövs…

Bilden ovan visar mitt hemmakontor, ett iPhoneblock kompletterat med en fin Apple penna. Ett arkitektoniskt mästerverk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s