Skovård på söndagskvällen!

Det börjar bli dax att kolla över kläder för morgondagen. Inser ganska snabbt att med vädret som vi har haft de senaste dagarna är det läge för skovård i första hand. Var bara tvungen att kolla lite på mina favoritsidor på nätet innan jag satte igång.

Om jag skulle ha gjort det eller ej, ja det beror på vem ni frågar… Fastnade på The Drones Club och deras artikel om mocka skovård. Äger inga mocka skor själv men mitt hjärta har ett par som jag brukar snygga till med en mockaborste. Fast efter denna artikel blev jag faktiskt sugen på att skaffa mig ett par mockaskor också. Dax för en förhandling om skokontot igen! Dessutom kommer hjärtats skor bli mer välvårdade om jag får köpa ett par, eftersom jag då kommer införskaffa mer vårdande tillbehör! (Bra argument eller hur?)

Det är nog tur att Flördeg och Archibald med flera är anonyma. det finns säkert fler fruar / flickvänner som tycker att dessa herrar är lite för inspirerande…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s