Ett passande jobb för mig…

Apple söker personal till sin första butik i Sverige. Sannolikt kommer den att ligga i Stockholm och därmed försvann mitt intresse att söka jobb på Apple. Jag har nämligen pendlat till Stockholm under ca ett års tid dagligen så jag vet hur underbart det är att resa med SJ. Fast visst kommer jag att besöka butiken i Stockholm, titta drömma och säkert växla några ord med andra macfantaster.

Nej jag får stanna kvar på mitt nuvarande jobb. Har det ganska bra egentligen med intressanta arbetsuppgifter som tydligen blir lite förändrade från och med nästa vecka om vi ska tro på vissa rykten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s