Långt ifrån Cellbes katalog!

Fick en trevlig katalog med posten häromdagen. Skjortor, slipsar, kavajer och skor, tja allt man kan önska sig! Det var inte svårt att hitta både byxor, skjorta och kavaj till våren/sommaren. Däremot blir det inga skor härifrån. Klart missnöjd med dem jag köpte i julas, de är okej för priset jag betalade men inte ett dugg mer och dessutom är siktet inställt på ett par Sebago seglarskor till sommaren. I år ska jag bara köpa ett par!

Hjärtat, har du sett mitt visakort?  hjärtat……… va inte köpa fler skjortor…..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s