A i modellbeteckning, men blir det ett A i betyget?


Jag har alltid varit svag för Mercedes A-klass sedan jag hade den som hyrbil för många år sedan. Nu kommer den i nyförpackning, och visst habegäret kommer som ett spam mejl på e-posten. Skillnaden är att jag inte har något filter mot detta, så nu får min omgivning vara beredd på mycket drömmande om denna bil.
Tycker nästan synd om min omgivning nu, för i morgon presenterar Apple nya produkter…….. Gissa vem som sitter framför datorn kl 19 svensk tid för att följa händelserna!

Oj höll på att glömma nya A-klass är fullt kompatibel med iPhone! Har de jouröppet på Mercedes så jag kan köpa en direkt för nu finns det inga invändningar kvar….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s