Bäst föredatum på kläder?

För någon vecka sedan hade vi besök på jobbet från en organisation med sitt huvudkontor i Stockholm. Man försöker att expandera sin verksamhet till några nya städer och då hade bland annat ”min stad” blivit utvald. Personen som kom och informerade oss hade någorlunda koll på vad hon sade muntligt, men framförallt klädmässigt var det en fullständig katastrof! Om man ska försöka sälja är det en bra ide att anpassa sig till kunden. Det hade hon inte gjort! Väldigt bohemiskt klädd och vinterstövlar som klarar en fjällvandring i minus 30 och dessutom oputsade från inköpsdagen som säkert hade varit för några år sedan…
Nu säger jag inte att det är fel med kläder eller skor som är gamla. Har man tagit hand om dem så behålls både form och färg på ett bra sätt och de kan skänka glädje till ägaren under många år. Men den dagen kommer dock för alla kläder när det är dags att lägga dem till en annan förvaring en i garderoben! Visst det kan vara jobbigt när favorittröjan ska kastas men om man håller koll på klädernas skick kommer man i god tid se till att införskaffa ett nytt plagg som kan ersätta den gamla. På så sätt fasas det gamla plagget ut innan det har gått för långt.
För vår informatör som var på besök hade utfasningsdatumet för kläderna passerats med bred marginal!
Nej, det kommer sannolikt inte bli något samarbete, dessutom är vi inte riktigt rätt målgrupp för dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s