Seglarskor eller Loafers?

Jag har bestämt mig för att införskaffa ett par seglarskor. De av er som har följt bloggen sedan i somras kommer säkert ihåg att jag skulle köpa mig ett par docksides från Sebago redan då. Men det blev inte av. Istället har jag gått och suktat efter dem hela hösten vintern och nu när våren verkar vara på väg så skulle jag slå till! Enkelt eller hur…

Men nu börjar tvivlen komma,1300 för ett par Sebago eller 1100 för ett par från Ecco. Skillnaden i kvalitén är säkert lika liten som skillnaden i priset. Dessutom har jag hittat ett nytt märke Oak Street Bookmakers som gör fina seglarskor från Chicago. Tyvärr säljs de inte i Sverige utan man får handla på nätet. Fördelen med dem är att sulan är sydd och kan därmed bytas ut för en längre hållbarhet. Något som jag gillar iallafall. Tyvärr är nog priset lite högt för en seglarsko!
Fast jag är nog inte en ”seglarskokille”, ska kanske satsa på en vanlig pennyloafers istället. Jag tror ni börjar förstå…. jag vet inte vad det är för sko jag behöver! Det är dags att tänka igenom min klädstil och hur jag förväntar mig att använda skorna samt vad som redan finns i skoväg. Beslutet är inte lätt!

Hur skulle ni läsare välja? Seglarsko eller loafers?

1 tanke på “Seglarskor eller Loafers?

  1. Googla på vivobarefoot ra. Försöker intala mig själv att det är precis den sko jag behöver och att barfotaskor är lika vettigt som fanatikerna påstår !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s