Min nya verktygslåda!

Nu när vi sätter in nya skåp i köket passade vi på att välja lådor istället för vanliga dörrar. Det var inte dumt alls att kunna lägga ner verktygen som används mest. Tänk vad praktisk att ha skruvdragare, måttband eller hammare i köket när något ska skruvas, mätas osv.Tydligen har min kära fru en annan åsikt om vad som ska finnas i dessa kökslådor. Enligt henne ska det vara ljus, servetter eller plastburkar. Med andra ord vad som helst som inte heter verktyg. Dessa ska tydligen förvaras i verktygslådan ute i garaget!

Men jag tror hon kommer ändra sig när hon ser att den nedersta lådan i bänken mittemot spisen saknas!
MIN NYA VERKTYGSLÅDA…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s