Gamla leksaker & minnen

Tittade igenom vår garderob på morgonen. Skulle hämta en sak som vi har haft liggandes där ett litet tag. När jag tog fram den eftersökta kartongen föll min blick på några andra saker som också fanns där…

Min grävskopa! Den stod mest på ett skåp vill jag minnas, kommer ihåg att jag var lite sur över att jag inte fick ta ut den i sandlådan. Idag är jag tacksam!

Min fina sparbössa! Tror jag fick den i present av någon men är inte säker. En blivande kassako kanske?

Jag har alltid tyckt om hundar! Jag tjatade väldigt mycket om att jag skulle ha en egen hund vilket min snälla mamma löste på detta sätt. Tror den är virkad (inga fräsar, sågar o.d var inblandade) jag tyckte väldigt mycket om den även om den mest satt i finsoffan.
När vi har kommit mer i ordning med all renovering i huset skall den få en hedersplats!

Kanske inte i klass med Lisa Larssons fina keramikdjur, men jag har gjort den själv. Tror att den gjordes i första eller andra klass. Skulle dock inte garantera det eftersom det numera är några år sedan…

Det är säkert inte något större ekonomiskt värde i sakerna men för mig är de ovärderliga. En del av av det som format mig till den jag är idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s