Alternativt sätt att hänga byxor

Visst är det irriterande när man öppnar garderoben och hittar sina byxor liggandes i en hög! Även om jag har balanserar dem noga när de hängs in i garderoben så har i alla fall mina byxor en förmåga att kana av galgen när man tar plockar ut en ny skjorta. Visst det finns galgar som klämmer ihop byxorna, men jag har fått för mig att det blir fula märken efter den typen av galgar.
Därför verkar detta tips intressant, inga nya galgar behöver införskaffas utan bara hänga upp dem på ett nytt sätt.Blir till att prova när när nästa omgång byxor ska hängas in i garderoben. Ett litet test med kostymbyxor visade att de hängde kvar utan problem när skjortor plockades ut och in i garderoben.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s