50% rea på K-rauta!

När man läser denna mening i tidningen börjar hjärnan genast snurra på högvarv. En ny Makita bordssåg, för visst låter det lite oroväckande ibland om den gamla… eller kanske en ny skruvdragare för den gamla är lite sliten och batterierna håller inte för 800st långa träskruv längre. Fast en Bosch fräs det måste jag köpa!
Tänk halva priset, om vi skippar pålägg på smörgåsarna, jag tar med en termos till jobbet för att fylla på med kaffe innan jag åker hem, tja då borde vi kunna ha råd med alla prylar som jag räknat upp. Bäst att skicka ett sms till frun att vi ska svänga förbi K-rauta på hemvägen. Hoppas man kan låna en släpkärra också!Så här såg det ut när vi kom till verktygsavdelningen! Man kan säga att hyllorna gapade tomma! Så istället åkte vi förbi ICA och köpte lite smörgåsskinka. När det inte blev några nya verktyg får jag trösta mig med en kopp kaffe och en skinksmörgås istället i kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s