Måndag igen!

Uppdateringsfrekvensen har varit lite låg några dagar. Det beror som vanligt på att dygnet envisas med att endast ha 24 timmar. Under helgen har vi hunnit med att tapetsera köket, ordna fönstersmygar i alla köksfönster, stor handla, röja undan både ute och inne samt ha ett födelsedagskalas.
Det var nästan så man längtade efter måndag när klockan ringde 06:30 på söndag morgon. Men när klockan ringde 04:10 i morse för att jag skulle på konferens i Stockholm, tja då längtade jag efter den sovmorgon som det innebar få sova fram till 06:30.
Konferensen i Stockholm anordnades av Svenskt Näringsliv och var faktiskt riktigt bra, inspirerande föreläsare och intressant material som följde med hem. Bland annat denna tidning som väckte lite minnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s