Mina lik i garderoben, eller inte fullt så lyckade inköp…

Jag tror att de flesta har något i sin garderob som man inte är nöjd med. Man kanske till och med undrar hur man tänkte när plagget inhandlades. Kanske man har fått plagget och då kan man inte göra så mycket åt det.
Lyckligtvis så tillhör inget av de plagg som jag har fått kategorin ”lik i garderoben”.
Men det finns ändå några ”lik i garderoben” och jag tänkte visa några av mina. Till mitt försvar kan jag säga att samtliga plagg är inköpta innan jag förstod vikten av kvalité även på kläder.
Först ut, ett par svarta fin byxor. Material 100% polyester! Behöver jag säga att de inte har ett snyggt fall och känslan i dem liknar en ICA plastpåse… Tyvärr kommer jag ihåg hur stolt jag var när jag hade köpt dem. Ett par svarta fin byxor för bara 99kr, alla andra betalade flera hundra kronor. Vilket fynd jag hade gjort… 
Nästa, en skjorta.
Polyester halten har sjunkit, men fortfarande alldeles för hög! Samma sak som med byxorna, skjorta och slips för ett fantastiskt lågt pris och jag var lika stolt över ”fyndet” som byxorna. Kommer inte ihåg priset men det rör sig säkert om strax under 100-lappen. Skjortan är hemsk att ha på sig! Är det kallt vill man inte vidröra tyget för det är iskallt, är det varmt får man svett fläckar över HELA skjortan!
Sist ut bland ”liken” denna gång kommer faktiskt det inköp som har gjorts sist av dessa. Idag skulle jag säga att det är precis här brytningen kommer från absolut billigast, till aha det kan löna sig att titta efter hur jag kommer använda plagget och kvalitén.
Efter ett besök hos en skomakare som berättade om randsydda skor, olika läderkvalitéer och att man måste vårda sina dyra skor kom jag på att ett par skoblock måste jag införskaffa till mina skor. Visst bra tänkt, men idag fyller de endast funktion som påminnelse om en tid då kläder och skor inte var intressant för mig.Vet inte om de innehåller just polyester, men plasthalten är närmare 100% iallafall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s