Lego

När jag var liten lekte jag mycket med lego. Jag byggde först modellerna som man skulle och sedan så förbättrade jag dem utifrån mina referensramar. När sedan mina egna barn blev tillräckligt stora byggde vi mycket lego tillsammans. Fast lustigt nog var det faktiskt mest Duplo det lite större legot som vi byggde med. Fast nu har även de blivit stora så lego är inte en självklar del av deras vardag.

Men kollade runt lite på nätet efter snickarblogg och hamnade på en sida med bilder på egna legobyggen. Gissa om man blev imponerad och sugen!. Fast dessa personer har tagit byggandet ett par snäpp längre än jag någonsin gjorde.

Kolla in bilderna och fortsätt gärna till de olika sidorna för mer makalösa byggen!Volvo PV
Volvo V50
http://brickbloggen.wordpress.com/
http://www.swebrick.se/index.php

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s