Projekt strykjärn!

Att stryka tillhör inte min favoritsysselsättning men det är något som måste utföras, i synnerhet eftersom jag är en person som enbart använder skjortor på jobbet. Nu är jag dock så lyckligt lottad att någon annan tar hand om min stryktvätt! Under frukosten på vardagar brukar jag få frågan om vilken skjorta jag vill använda. (Jag vet jag är bortskämd!) När jag sedan har plockat undan frukosten, tömt diskmaskinen och vattnat blommorna, ja då hänger min nystrukna skjorta på en galge i hallen. Visst är det fantastiskt!

Men häromdagen råkade det sannolikt bli något fel med strykningen. Stryksulan såg plötsligt ut så härMan skulle kunna tro att jag har tagit fel strykjärn när jag värmde fast kantlisten på det modifierade Ikea skåpet här om veckan, men jag lovar att jag inte har gjort.
Däremot så tog jag tag i projekt strykjärn idag. Med 24%ig Ättika på en trasa, ett par kaffemuggar envishet så blev resultatet så här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s