lösenordshantering

Undrar om det är många som är oroliga för att deras lösenord på linkedin har spridits? Själv försöker jag att inte använda samma lösenord på olika ställen men i gengäld så brukar det bli rundgång på ett antal lösenord som jag har lätt för att komma ihåg. Är säkert inte ensam om att få ringa till supporten för att man har glömt något lösenord till något program eller konto som man inte använder regelbundet.

Men eftersom man inte är ensam om detta problem så finns det andra som redan har funderat ut en lösning som säkert är bättre än hundens namn som lösenord. Hittade denna artikel på 99mac som ger lite tips.

http://www.99.se/artiklar/2847-sund-losenordshantering-i-os-x.html

Det är dax att ta tag i problemet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s