Risk för allergiattack!

Idag hade vi en planeringsdag på jobbet där vi tittade på vad som har varit bra under året samt vad som vi kunde göra bättre inför nästa år. För att inte bli störda utan kunna arbeta effektivt hade vi lånat en loge i stadens stora idrottsanläggning.Med denna utsikt insåg jag snabbt risken för ett anfall av min idrottsallergi! Vilken tur att jag snabbt hittade effektiv medicin så jag kunde förebygga ett anfall av ”sportsjukan”Med facit i handen kan jag meddela att jag klarade mig alldeles utmärkt…

1 tanke på “Risk för allergiattack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s