Statistik

Häromdagen tittade jag på min statistik över bloggen. Det är faktiskt ganska intressant att se vad det är som lockar samt se var mina läsare håller till. De flesta läsare kommer inte helt otippat från Sverige, med USA på andra plats och sedan Island på tredje. Eftersom jag endast skriver på svenska och besöken återkommer hoppas jag att det är någon som gillar och förstår det jag skriver om.

Jag har också konstaterat att det är stor skillnad på vilken rubrik jag använder till mina texter. Vissa rubriker får lite uppmärksamhet medan andra verkar vara väldigt populära. Sätt ihop en mening med såga och Ikea. Det ger många besök! Fast ifrån min synvinkel är det trevligt om besökarna får något utav besöket också, att man får en ny idé eller kanske vågar sätta sågen i det kanske nyinköpta Ikea skåpet. Det är så jag ofta gör, letar på bloggar och forum för att hitta bra ideer, andra sätt att göra på, eller bara skaffa mig kunskap.

Det andra ämnet som drar besökare är skor. Det tycker jag är extra trevligt eftersom jag är ganska ensam i bekantskapskretsen om att gilla randsydda skor. Kanske är det liknande för de andra som besöker mina skoinlägg?

Det är det som är tanken med min blogg. Att skriva om det som jag tycker om och att det kan vara något som många tycker om likväl som det kanske bara är något som några stycken tycker om. Så välkommen tillbaka oavsett vilket det är!

1 tanke på “Statistik

  1. Pingback: Kaffekoppar | sjukopparkaffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s